Jubileum: Kapperie 25 jaar!

Kapperie Lissy & René viert 25-jarig jubileum!

Woensdag 10 juli 2019 is voor Kapperie Lissy & René een heel bijzondere dag. Op deze dag bestaat onze Kapperie namelijk 25 jaar, en dat is een jubileum waar we best een beetje trots op zijn! De kapperservaringen van Lissy uit Brabant en de Limburgse kapperroots van René waren in de zomer van 1994 de basis om als zelfstandige te starten in Beek, met onze Kapperie Lissy & René. Maar wie had bij de start van de Kapperie kunnen denken wat ons nog allemaal te wachten stond? De afgelopen 25 jaar hebben we in onze kapsalon onbeschrijfelijk veel dingen meegemaakt, en voor ons gevoel is deze tijd echt voorbij gevlogen.

Dat komt vooral door onze prettige en vertrouwde klantenkring, waar wij nog steeds iedere dag met veel plezier voor klaar staan. Niet alleen om iedereen het gewenste kapsel te bezorgen, maar ook om al deze fijne mensen de persoonlijke zorg en aandacht te geven die zij verdienen. In onze Kapperie aan de Stationstraat in Beek hebben we kinderen zien opgroeien vanuit de kinderstoel tot jonge volwassen mensen. Via de kappersspiegel zijn met ons in de loop der jaren ontelbare verhalen gedeeld over werk, studies, hobby’s, sportprestaties, huisdieren, vakanties, voorspoed, tegenslag, verrassende belevenissen en nog véél meer. Dit vertrouwde en persoonlijke contact blijkt nog elke dag een van de mooiste kanten van het kappersvak.

Wij willen alle mensen enorm bedanken die tijdens een kwart eeuw Kapperie bij ons klant zijn geweest, of die ons tijdens deze mooie en lange periode hebben gesteund!

Lissy & René

TOEN (1994) NU (2019)
Print Friendly, PDF & Email